Home

Welkom bij Rijvereniging de Neuderuiters

Lilly van der Knaap 5e op Hippiade

 

In de klasse L is  Lilly vd Knaap met Be my queen afgelopen zaterdag op een prachtige 5e plaats geëindigd op de Nederlandse kampioenschappen.  Dit was een knappe prestatie, aangezien er 35 barrage deelnemers waren! Klaas Mostert reed 2 foutloze manches, maar helaas in de barrage wat pech met 2 balken en een stop. Er zat niet meer in als de 13e plek. In de klasse Z reed Jenny van den Burg met Duresca 2 mooie manches maar viel er in de 2e manche helaas een balk.  Ze eindigde op de 21e plek.

Lilly van der Knaap met Be my queen

Resultaten Neuderuiters regiokampioenschappen outdoor

Afgelopen vrijdag en zaterdag zijn in Zieuwent  de Regiokampioenschappen outdoor verreden. Voor dit kampioenschap hadden een aantal leden van de Neuderuiters zich geselecteerd op de kringkampioenschappen.
In de klasse L werd Lilly vd Knaap 3e met Be my queen. In de klasse Z reed Jenny van den Burg zich met Duresca naar de 4e plaats. Lilly en Jenny mogen dus naar de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo eind augustus! Klaas Mostert en Gert-Jan van Esveld zijn met een respectievelijk 9e en 10 plaats reserve voor afvaardiging naar Ermelo. In de Z dressuur werd Lisette van Nijhuis 14e en in de L1 dressuur behaalde Suzanne de 12e plek.

 

 

 

Mooie resultaten selectie Indoorkampioenschappen

Een aantal springruiters van de Neuderuiters hebben mooie resultaten behaald tijdens de selectiewedstrijden. Gisteren werd in Kootwijkerbroek de laatste selectie gereden.

Jennifer van de Pol werd kringkampioen in de klasse B. Van harte gefeliciteerd Jennifer!(foto)

Ook Henk Jan Lozeman heeft zich als 7e geselecteerd voor de regiokampioenschappen in de klasse B.
In de klasse L hebben 3 leden zich weten te plaatsen. Karin Hop mag als 6e door, Gert Jan van Esveld als 10e en Emma van Esveld als 13e.
In de klasse M mag Klaas Mostert als 12e door.
De klasse Z en ZZ hebben vrije inschrijving voor de regiokampioenschappen.

Zij mogen de Neuderuiters vertegenwoordigen op 8 en 9 februari in Hierden. Gefeliciteerd allemaal met jullie prestaties en zet hem op in Hierden!!

Susanne van Duinen heeft de titel kringkampioen dressuur in de klasse B weten binnen te slepen! Een mooie prestatie!

NK 40+ in Putten

Jaja onze Gertje heeft gister zijn 1e 40+ wedstrijd gereden. Op de NK 40+ in Putten. Er werd nog om legitimatie gevraagd bij de slagboom want hij ziet er nog steeds uit als 29!
Gertje ging er met de winst vandoor en mag zich nu Nederlands kampioen 40+ klasse M noemen !
Gefeliciteerd Gert Jan van Esveld!
Ook onze Klaas Mostert mogen we feliciteren met de winst in de Klasse Z !

Verenigingen

Bord Sponsoren