Outdoor kampioenschappen 2023

uitslagen regiokampioenschappen en Hippiade

Regiokampioenschappen Gelderland

De outdoor kampioenschappen zitten er alweer op voor de paarden dit jaar.  Van de zomer werden bij ruitersportcentrum Kraaij de regiokampioenschappen verreden. In het 1.40 reed Lily van der Knaap naar een prachtige 2e plaats. Klaas Mostert werd in het 1.30 met General Darco 6e. Jenny van den Burg reed met Jessierijke ook heel knap naar een 6e plaats en met Zsazsa had ze jammer genoeg een springfout in de barrage na 2 manches. Emre Kiris behaalde in het 1.35 met A golden butterfly Z een mooie 5e plaats.  Deze Neuderuiters selecteerden zich met deze resultaten voor de Hippiade in Ermelo. Jan Hein Brusse plaatste zich met zijn 2 paarden (King en Levi) niet voor de Hippiade. Gert Jan van Esveld had met zijn nog jonge paard Maestro in de 1.00 rubriek helaas een balkje.

Hippiade

Op 24 augustus reden de geselecteerden op de Hippiade in Ermelo. Hier behaalde Jenny met Jessierijke het beste resultaat met een 8e prijs. Klaas viel met General Darco nog net in de prijzen met een 13e plaats. Proficiat Jenny en Klaas!

Lily  mocht niet door naar de 2e manche en werd 15e ,  Emre kwam met een 1 balk in de 1e en 2 balken in de 2e manche uit op de  13e  plek, helaas dus buiten de prijzen.

Verenigingen

Bord Sponsoren