Resultaten Neuderuiters regiokampioenschappen springen

Vrijdag en zaterdag zijn in Hierden de Regiokampioenschappen voor het springen verreden. Voor dit kampioenschap hadden een aantal leden van de Neuderuiters zich geselecteerd op de kringkampioenschappen.
Henk-Jan Lozeman startte in de klasse B waar hij een foutloze ronde wist te rijden. Uiteindelijk eindigde hij als 11e.
In de klasse L reden drie leden mee. Karin Hop en Gert Jan van Esveld wisten in de eerste manche een foutloos te blijven. Emma van Esveld reed een fijn rondje, maar had helaas een balkje in de eerste manche.
Klaas Mostert reed twee foutloze rondes in de klasse M en mocht de 7e prijs in ontvangst nemen. Hiermee heeft hij zich weten te plaatsen voor het NK.
Klaas kwam ook in de klasse Z aan start. Hier had hij helaas 4 strafpunten in de eerste ronde. Ook Britte Poel reed mee in de klasse Z. Britte had in beide parcoursen helaas een balkje. Jenny van den Burg had met Spain in Vain in de klasse ZZ helaas een weigering in de eerste omloop.

Verenigingen

Sponsoren