Subtop dressuur Paarden

Witte hekjes in manege Luxool op zaterdag 20 oktober

Eind september trapten de Neuderuiters het indoor seizoen af met een druk bezette springwedstrijd. De weekenden daarop waren de springruiters van ponyclub de Toekomst en de aanspanningen van de menclub aan de beurt.
Zaterdag 20 oktober komen de Subtop dressuurruiters aan bod in Manege Luxool. De startlijst is goed gevuld met ruiters op alle niveaus, van Junioren t/m de Grand Prix met alle bij de verschillende niveaus behorende oefeningen.
Voorafgaand aan de officiële wedstrijd is er voor een aantal leden van de vereniging nog een rubriek oefendressuur, instructeur Herman Wientjes de proeven zal beoordelen en de ruiters van tips zal voorzien.
Sportpaardenfoto.nl komt weer mooie foto’s maken.
De officiële wedstrijd begint om 9.30 uur. De toegang aan dit evenement is gratis en vanuit de kantine is er een prima zicht op de dressuurbaan.

Verenigingen

Bord Sponsoren