Home

Welkom bij Rijvereniging de Neuderuiters

Doe mee aan de Grote Clubactie!

Hoi, ik verkoop loten voor Manege Luxool. Wil jij onze vereniging steunen? Je kunt nu eenvoudig online een lot kopen via de link naar mijn verkooppagina. Hiermee maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Alvast enorm bedankt! Groetjes Greet https://lot.clubactie.nl/lot/manege-luxool/greet-v-v/5020130

Oefenspringen paarden

Donderdagavond 29 September vanaf 19:00uur BB tm ZZ. Vooraf opgeven niet nodig. Aanmelden en afrekenen(contant) bij de ringmeester. €10,- per rondje, per paard.

Alleen voor stallen is er een mogelijkheid om woensdag 28 en donderdag 29 September overdag op afspraak te komen oefenspringen. Bel/App 06-12593776

Klaas Mostert en Jenny van den Burg door naar Nederlands kampioenschap

Afgelopen weekend werd gelukkig alsnog het regiokampioenschap Gelderland/Flevoland verreden in Vragender.  Klaas Mostert reed daar in de klasse Z met General Darco naar een mooie 4e plaats. Jenny deed dit eveneens in de klasse L  met Jiarado.  Zij mogen beide naar het Nederlands kampioenschap in Ermelo op 26 maart. Sammy Jo Pijpers en Jan Hein Brusse hadden in de klasse L in de 2e manche wat fouten en reden zich niet bij de beste 12 voor afvaardiging. Jan Hein en Jenny hadden in de klasse M beide 2 balken aan de broek in de 1e manche en mochten dus niet door naar de 2e manche. In de klasse Z was Klaas met zijn 2e paard minder gelukkig, evenals Anne de Jong. Klaas eindigde  met teveel strafpunten en Anne was helaas haar paspoort vergeten waardoor ze niet mocht starten.

Afgevaardigden naar Regiokampioenschappen

De uitslagen van de kringkampioenschappen zijn bekend na de laatste wedstrijd in Putten op zaterdag 3 juli.  In de dressuur is Annette van der Knaap 2e geworden met Haya in het ZZL.  In de klasse B springen mag Valerie van Drie met Ice Baby met haar 7e plaats door naar de regiokampioenschappen.  Eveneens met een 7e plaats in de klasse L is geeindigd Jenny van de burg met Jessierijke.  De meeste successen van onze club zijn behaald in het  M springen:

4 Lily Van der Knaap       C’est La Donna-y

5 Klaas Mostert                Edzard

9 Jennifer Van de Pol    Pres d’Ici

12 Jonneke Scholten     Easy de Beaufour

Deejay Pijpers en Anna de Jong zijn 1e en 2e reserve.

In de klasse Z behaalde Klaas mostert een mooie 3e plaats met General Darco

Iedereen alvast veel succes gewenst op de regiokampioenschappen op 30 en 31 juli in Zevenaar!

Verenigingen

Bord Sponsoren