Jubileumfeest ponyclub De Toekomst en menclub De Lange Boom

16 december 2023

Jubileum ponyclub De Toekomst 65 jaar en menclub De lange boom 40 jaar, hopen we te vieren op zaterdag 16 december. De receptie – shows – reünie begint om 15.00 uur. De avond is tot 21.00 uur. De shows stoppen eerder.

Er worden geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd. Er komt een poster. Deze zullen we online naar de leden sturen. Ook op verschillende plaatsen ophangen. Weet u een plekje, meld het bij de secretaresse. Stuur deze poster zoveel mogelijk door naar oud leden, vrienden en bekenden om te komen kijken. Of geef het door!

Koffie, thee, limonade en hapjes zijn op kosten van de manege. Het verdere drinken en eten is te verkrijgen tegen lesprijs.

We gaan shows opvoeren verzorgd door de leden. Voor ringsteken zoeken we nog ringrijders? Meldt je bij Ian van Dasselaar 06-27838087

Zijn er vrijwilligers die in de catering willen helpen? Meldt je bij Gina Briel jillloisbriel@gmail.com Adrie Broekhuis adriebroekhuis@hotmail.com of bij onderstaande.

Zijn er onder ons of onze ouders of bekenden nog oude foto’s van de ponyclub of menclub, maak er een foto van en stuur deze online naar Liesbeth van Dasselaar E.F.van.dasselaar@kpnmail.nl Deze zijn dan leuk om op de receptie/reünie te bewonderenJ

We proberen om er met elkaar een mooie dag van te maken. Het thema voor dit jubileum “Toen was geluk nog heel gewoon” kan ook in deze tijd nog gelden “Nu is geluk nog heel gewoon”. 3 clubs, 1 vereniging!!! Samen met elkaar staan we sterk!

Verenigingen

Bord Sponsoren